2012-10-04 00:52:37• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Halak - Ha teheted, ma lazíts egy kicsit

Napi horoszkóp október 4-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma 9.45 és 13.48 között Holdszünet van. Először is vegyél mély lélegzetet, és várj ki. Mindent, ami nehéz, próbálj meg elhalasztani. Ha foglalkozásod miatt a Holdszünet alatt is dolgoznod kell, legyél tudatosan lassú, és légy tisztában vele, hogy nem a te akaratod valósul meg, hanem főnöködé, vagy bárki másé. A Hold délután az Ikrek jegyéből sugárzik. Ez jó, átlátod a dolgokat, a többiek pedig örülnek, ha kézbe veszel egy feladatot. Előrelátásoddal és kreatív ötleteiddel ma sok mindent elérhetsz. Nem csoda, hogy sikeres vagy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma 9.45 és 13.48 között szünetel. Ugyaneddig marad még a te jegyedben is, és ez egy felhívás hogy minden érzékeddel éld az életet. Ehhez az is hozzátartozik, hogy megragadd önmagad és azokat az embereket, akiket kedvelsz. A test és a szellem elkorcsosul, ha nem jutnak testi kapcsolathoz. Délután a Hold az Ikrek jegyében áll. Az ezzel kapcsolódó általános hektika ellen leginkább a belső nyugalom segít.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma olyan hatalmas, boldog energia érkezik hozzád az égből, hogy valósággal elkábít. Mivel azonban a Hold alszik, időt kell rá fordítanod, és nyíltnak kell lenned az energiával szemben, ami az univerzumból érkezik: a Hold 13.48-tól a te jegyedben áll.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon 9.45 és 13.48 között Holdszünet lesz. Ez arra ítél, hogy nagyobb eredmény elérése nélkül töltsd el a délelőttöt. A Holddal csak délután számolhatsz újra. Most végre megtalálod a félretett telefonszámokat és papírokat, melyeket a Holdszünet ideje alatt hiába kerestél. Este nehezen tudsz csak megnyugodni. Túl sok gondolat kavarog a fejedben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon is kapcsolatra léphetsz a mágikus Jupiterrel, különösen a 9.45-től 13.48-ig tartó Holdszünet idején erős a vele való kapcsolat. A Holdszünet után nagyszerűen fogod érezni magad. A Hold az Ikrek jegyébe lépett, könnyedséget és vidámságot hozva mindennapjaidba. Most halmozódhatnak a hozzád érkező telefonhívások, meghívók, és a vidám beszélgetések.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon 9.45 és 13.48 között Holdszünet van. Ezenkívül Jupiter megáll égi útján. Ezek az energiák arra csábítanak, hogy élvezd az életet. Az órák kommunikatívak, szinte már szentek. Mit is lehetne jobbat tenni annál, mint azzal törődni, ami a legfontosabb: saját lelkeddel. Légy csendben engedd szabadon gondolataidat – ez illik a mai csillagokhoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Ma reggel 9.45-kor a Hold visszavonul szünetelni, és ez el fog tartani 13.48-ig. ez a Holdszünet nem olyan ,mint a többiek. Különös mágiával rendelkezik. Az történik ugyanis, hogy Jupiter ma megáll az égen. Ennek a Holdszünetnek a segítségével most könnyebb vele kapcsolatba lépni, mert most közelebb áll hozzád, mint máskor.  Figyelj arra, milyen gondolatok, talán víziók járnak a fejedben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ma reggel 9.45-kor Holdszünet kezdődik, és 13.48-kor ér véget. Most észnél kell maradnod. Fogd vissza magad. Délután valaki elkövet egy hibát, és rád most lesz szükség. Lehet, hogy nehéz problémával kell megbirkóznod. Bármi is legyen, szellemileg fit vagy, és megtalálod a megoldást. Lehet, hogy este felbosszant a többiek rendetlensége. Igazad van, de mit használ, ha felhúzod magad? Végül is az emberi világ nem tökéletes.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma Holdszünet lesz 9.45 és 13.48 között, és semmittevésre csábít minket. Ki engedheti azonban ezt meg magának? A munkát el kell végezni. Annyit azonban megtehetünk, hogy nem teszünk többet annál, mint amennyi okvetlenül szükséges. Sokkal inkább használjunk ki minden szabad percet arra, hogy beleérezzünk az élet valójába. Legyünk egyszerűen jelen – nem többet és nem kevesebbet kell tennünk. Próbálj meg eközben személyes bolygóddal, Jupiterrel kapcsolatba lépni, aki most megáll pályáján. Régebben azt gondolták egy ilyen konstellációról, hogy rést nyit az ég felé, melyen át be lehet jutni a paradicsomba – különösen, ha a Nyilas jegyében születtünk.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A mai napon 9.45 és 13.48 között egy Holdszünet ellen küzdesz: nehezen kezdesz, nincs jó terved, és nem tudod, mihez fogj először. Legjobb, ha nem csinálsz semmit! Délelőtt egyszerűen semmi sem nagyon sikerül. Csak a nap második felére jössz lendületbe. Ez attól van, hogy a Hold már az Ikrek jegyében áll.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A csütörtök két szempontból is különleges nap, akár szentnek is lehetne nevezni: a Hold 9.45 és 13.48 óra között alszik. Maradj koncentrált, és csak a legszükségesebbeket intézd el. A legjobb azonban csak most jön: délután Jupiter állva marad. A szerelem hulláma esik alá az égből, és a szíved közepébe talál. Az egész világot át tudnád ölelni. Kézzel fogható közelségben van a boldogság. Most sikerül neked valami, ami boldoggá tesz és felvidít. A Hold az Ikrek jegyébe lépett, és ezzel tökéletes trigon fényszöget zár be a te jegyeddel. Ez a Hold összeköt a világgal, közelebb hozza hozzád a többi embert. Most nem maradsz egyedül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon Holdszünet lesz, ami 9.45-kor kezdődik és 13.48-kor ér véget. Ha lehetőséged van ebben az időben visszahúzódni és lazítani, akkor azt ajánlom, hogy lépj kapcsolatra Jupiterrel. Ez a csodálatos bolygó ugyanis ma megáll. Az asztrológia azt mondja, hogy ilyenkor a kozmosz inkább meghallgatja a hozzá intézett kéréseket, mint máskor.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: